2018-02-09

Välkommen Patrik Johansson!

Ny virkesinköpare i Markaryd.

Vi välkomnar nu Patrik Johansson som ny virkesinköpare på Derome Skog där han är redo för att möta nya människor och utmaningar med utgångspunkt från kontoret i Markaryd. Patrik gick under sin gymnasietid en inriktning mot skogsbruk och har arbetat som manuellhuggare. Senare började Patrik arbeta som skördarförare på MBskog och därefter på Gustafssons maskinentreprenad. Den totala tiden i skördaren blev 15 år. Patrik ser fram emot att skapa kontakter med både gamla och nya kunder på den nya tjänsten som virkesinköpare. 

Patrik är uppväxt och bor i byn, Västra Haghult, som ligger ungefär en mil från Markaryd, tillsammans med sin fru och två barn. Skogsintresset började genom uppväxten nära skogen och på gården där Patrik bor. Det som Patrik fastnat mest för inom skogen är skötseln, produktionen och miljön. 

På sin fritid tycker Patrik om att umgås med familj och vänner, gärna i kombination med sitt intresse för naturen. Patrik är sportintresserad och har tidigare spelat både fotboll och innebandy. Under hösten och vintern spenderar Patrik mycket tid med jakt tillsammans med sina tre hundar. 

Vill du kontakta Patrik redan nu?

Fem snabba frågor:

1 . Det är jag mest stolt över? 
- Mina barn.

2 . Om jag vann 5 miljoner? 
- Investera i skogsfastighet.

3 . Favoritämne i grundskolan? 
- Idrott.

4 . Mitt miljöbidrag? 
- Äter mestadels viltkött. Undviker att köpa kött i butik och vi har lite får och höns hemma på gården.

5 . Bästa med arbetet?
- Att jag får träffa nya människor och möta nya utmaningar.